Priča se po gradu…

07. Februar 2023
Priča se po gradu…
Regionalna hit komedija  PRIČA SE PO GRADU  biće izvedena u Narodnom pozorištu Užice 19. februara 2023.godine u 20 časova. U predstavi igraju: Olga Odanović, Dubravka Mijatović, Anastasia Mandić i Sena Djorović. Ulaznice su u prodaji na biletarnici pozorišta radnim danima od 14 do 20 časova.
,,Priča se po gradu” je komad o površnosti i lažima ali i o ljubavi i prijateljstvu. To je priča o svemu onome sa čim jedna žena mora da se suoči kada dođe u svoje najbolje godine. Ovo je inrtigantna komedija o tome kako jedan zlobni trač može pa okrene živote četiri žene naglavačke….
Maja, njena mama Nina, njene najbolje drugarice Dunja i Koka provode skoro sve svoje slobodno vreme u Kokinom kozmetičkom salonu. Dok isprobavaju najčudnije i najekstremnije tretmane, kreme i ulja, njih četiri uspevaju da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje. Međutim, kada do njih stigne gradska priča o neverstvu Majinog muža, klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava i njihovo višedecenijsko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje.
Tekst i režiju potpisuje Staša Koprivica, a uloge tumače Olga Odanović, Dubravka Mijatović, Anastasia Mandić i Sena Đorović. Dizajn scenografije je osmislila Vladislava Munić, a autorka muzike je Ana Joševski. Predstava je nastala u produkciji firme GMR iz Beograda.