Sa Van Gogh-om počela sezona koncerata na Zlatiboru

14. Jul 2019
Sa Van Gogh-om počela sezona koncerata na Zlatiboru

Početak „Zlatiborskog kulturnog leta“ kao dela letnje sezone,   šarenolikih i mnogobrojnih dešavanja na Zlatiboru, upriličen je nastupom  jednog od najpoznatijih muzičkih sastava tvrđeg zvuka – grupe Van Gogh.

U karijeri dugoj tri decenije – što predstavlja podvig bilo gde na  planeti – Van Gogh je sve vreme pokazivao izuzetno poštovanje prema  svojoj publici.

Autentičnim pojavljivanjem , sa perikama i u pratnji “bele vile” , Van  Gogh je razvedrio planinu i baš kao na nedavnom održanom koncertu na  novosadskom Exit-u, tako i večeras u prohladnoj julskoj zlatiborskoj  večeri na Kraljevom trgu, publika je za izvođenje kultnih pesama  sastava, Đuletovu energičnost i numere sa novog albuma „More bez obala“  uzvraćala ovacijama, velikom ljubavlju i nepokolebljivom lojalnošću.

Koncert koji je počeo malo iza 20 časova, bio je lepo prihvaćen poklon  opštine Čajetina i Turističke organizacije Zlatibor svim posetiocima  i  meštanima zlatne planine, a zapravo jedan je u nizu koji su u planu za  ovo leto i kojima se želi potvrditi da je Zlatibor izbor za sve.