Škola starog kova, modernih načela

02. Oktobar 2018
Škola starog kova, modernih načela

44 generacija brucoša juče je sela u klupe državne Visoke škole strukovnih studija u Užicu. U naredne tri godine oni će slušati nastavu na 10 studijskih programa, koji su po uverenju direktorke škole dr Ivane Ćirović izabrali po  sopstvenom karakteru i interesovanjima.

Generacija

Foto–Milisav Šuljagić

Govoreći kao deveti direktor u istoriji ove škole, ona je brucošima istakla da je u školi trenutno angažovano 60 profesora i predavača koji se trude da  osim akademskih znanja studentima pomognu da nadograde i steknu i druge za svet rada korisne osobine i veštine.

Nikola i Vlade

Odgovornost, poštovanje saradnika, rokova i dogovora su važne u nastavi,dok je u poslovnom svetu nezamislivo funkcionisanje upravo bez ovih karakteristika, naglasila je direktorka škole Ivana Ćirović

Ovana i acimovic
Pomoćnik direktora za nastavu, mr Dragomir Aćimović, poželevši dobrodošlicu brucošima istakao je da će im znanja koja dobiju, usvoje i savladaju od profesora na osnovnim, specijalističkim i master studijama  značajno koristili u praksi, što pokazuju primeri studenata koji su završili ovu školu.

studenti

Ohrabrujući buduće kolege Milica Đurovic, predstavnica studentskog parlamenta poručila im je da budu ponosni, samouvereni, spremni da uče id a se usavršavaju, uveravajući ih da će uz podršku profesora imati priliku da dođu do dobrih rezultata koji će pored diploma doneti status obrazovanih ljudi spremnih za život.