Sve gradske službe pripravne tokom praznika

31. Decembar 2020
Sve gradske službe pripravne tokom praznika

Tokom predstojećih praznika neće biti nikakvih zastoja u finkcionisanju svih javno komunalnih usluga i u radu dežurnih gradskih službi, potvrdio je član Gradskog veća Užica zadužen za javna preduzeća Ivan Stanisavljević, dodajući da sve dežurne službe  imaju aktivna i pasivna dežurstva.

Čišćenje grada i odnošenje smeća sprovodiće se po redovnom planu i programu.  Kao i ranijih godina parking servis neće naplaćivati svoje usluge sugrađanima 1., 2. i 3. januara. Zimsko održavanje je po redovnom planu i programu koji je usvojilo Gradsko veće i biće aktivne dve službe po potrebi, dežurna služba JP“ Užice razvoj“ i JKP „Niskogradnja. Oni prate vremenske uslove, najave i ukoliko dođe do nekih snežnih padavina, što ne očekujemo u nekom velikom obimu, svi putevi će biti očišćeni na vreme i prohodni za naše sugrađane i one koji putuju.

Što se tiče JKP „Gradska toplana“ dežurna služba je na raspolaganju 24 sata, a u novogodišnjoj noći biće produženo grejanje do ponoći, a 1. januara do 22 sata.

JKP „Vodovod“ tokom cele godine radi istim režimom, imaju aktivna i pasivna dežurstva, kako bi se eventualni kvar u što kraćem roku otklonio, ali se nadamo da ćemo ove praznike proći bez toga. Neće biti zastoja u funkcionisanju svih javno komunalnih usluga, što će omogućiti sugrađanima da praznike provedu na najbolji mogući naći, veruje Stanisavljević.“