“Teorija struna” za žene dobi 50+

15. Oktobar 2020
“Teorija struna” za žene dobi 50+

Centar za umetnost pokreta PERPETUUM poziva žene dobi 50+ iz UŽICA, da 16. (od 16 do 20 časova) i 17. (od 12 do 16 časova) oktobra 2020. godine, uzmu učešće na radionici savremenog plesa.

Ovo je prilika da zainteresovane učesnice promišljaju o sebi, ključnim događajima koji su odredili njihov životni put, izazovima sa kojima se danas suočavaju, poziciji koju imaju u porodici i društvu. Neka od ovih promišljanja će biti pretočena u kratke plesne sekvence.

Tako kreirani plesni materijal će biti prikazan kao deo predstave “Teorija struna”, koja će biti izvedena 17. oktobra na sceni Gradskog kulturnog centra Užica. Sama predstava je kreirana 2019. godine i sa uspehom izvedena u Narodnom pozorištu u Beogradu, Bitef teatru i Kulutrnom centru Zrenjanin.

Sada tragamo za saradnicama na lokalu koje su dovoljno zainteresovane, dovoljno hrabre za pojavljivanje na sceni, za pokazivanje snage ženske zajednice i koje će nam se 17. oktobra pridružiti u izvođenju.

Prethodno plesno ili scensko iskustvo nije uslov za učešće. Vaše prijave kao i dodatna pitanja možete poslati u inbox ili na adresu struneprojekat@gmail.com.

Finansijska podrška: Međunarodni klub žena, Beograd