Usluga za vaše e-fakturisanje

01. Decembar 2022
Usluga za vaše e-fakturisanje

Ako imate preduzeće, i treba vam fakturisanje e-Invoices Online je razvio veliki broj rešenja idealnih za vaša preduzeća, od malih do velikih, javnih i privatnih, za računovođe ili softver developere, na osnovu 15 godina iskustva u fakturisanju.

E-fakturisanje u Srbiji

Prema Srpskom novom zakonu o elektronskom fakturisanju, e-fakturisanje će biti obavezno počevši od 1. Januara 2023. Za javne i privatne firme.Uredba zahteva od preduzeća da se prebace sa papirnih faktura na elektronske fakture kako bi povećali transparentnost kompanije i učinili sakupljanje PDV-a lakšim. Kako god, firme bi trebale da se prebace na e-fakturisanje zbog drugih razloga pored novog zakona. Pored toga što će biti neophodno radi usklađivanja sa zakonom, softver e-fakturisanja poboljšava efikasnost vašeg računovođstva kompanije, čuvajući vam vreme i novac. Pošto možete brzo da rešite neravnoteže dobavljača, takođe je tehnika da smanjite vaše obaveze.

Alt text: Infografički prikaz e-fakture rokovi

Karakteristike e-Invoices Online

Možete praviti e-fakture, slati takve e-fakture na SEF, primati e-fakture sa SEF-a, i na kraju arhivirati e-fakture.To su najutemeljenije funkcije ove usluge e-fakturisanja. Kako bi učinili ceo proces e-faktruisanja lakšim i bržim, e-Invoices Online za vas sređuje sve te korake i daje vam pristup dodatnim mogućnostima.

Vi samo trebate da popunite potrebne informacije na strani kako bi kreirali e-fakturu. Možete brzo napraviti validnu e-fakturu prateći jednostavan primer. Zbog nekoliko važnih funkcija programa, proces kreiranja je brži. Kreiranje e-fakture je najjednostavnije moguće zbog automatskog računanja PDV-a, registara lakih za unos, i automatskog popunjavanja informacija.

Pored veb e-fakturisanja, možete još više optimizovati procedure naplate povezivanjem postojećeg računovodstvenog softvera (ako ga imate) sa e-Invoices Online. Možete slati i primati e-fakture direktno u vaš ERP povezivanjem na drugi računovodstveni program. Dodatno, sve e-fakture se čuvaju u arhivi radi jednostavnijeg pristupa.

Pored SEF-a, e-fakture možete slati i na Peppol mrežu koristeći e-Invoices Online.

Peppol je globalna mreža koja omogućava organizacijama da bezbedno razmenjuju elektronske dokumente sa ostalim kompanijama koje su registrovane na Peppol mreži, uključujući i e-fakture.

Kada pokušavaju da povežu svoj ERP sa uslugom e-fakturisanja, neke firme mogu naići na probleme zato što je njihov ERP kod zastareo ili zato što ne mogu da stupe u kontakt sa provajderom softvera kako bi napravio neophodne promene. e-Invoices Online ima rešenje za ovaj problem. Bez obzira sa kakvim preprekama se susreću, inovativna tehnologija omogućava svima da povežu svoj ERP sa e-fakturisanjem.

Na kraju, ali ne manje važno, neka preduzeća mogu povezati svoj ERP, ali im je potrebno specijalizovanije rešenje jer je njihovo e-fakturisanje skuplje ili zato što treba da unose e-fakture u određenom formatu ili tipu podataka. E-invoices Online nudi specijalizovano e-fakturisanje za ove kompanije. E-invoices Online nudi i data2e-invoice API za softveraše.

Alt text: Infografički prikaz funkcija e-Invoices Online programa i dostupne opcije e-fakturisanja

Elektronsko plaćanje za vašu kompaniju

Zaključno, e-invoices Online pruža idealna rešenja za vaše potrebe, bez obzira na vaše zahteve za e-fakturisanje. Sve što vam je potrebno dostupno je na e-invoices Online, uključujući rešenja vezana za veb, povezivanje na ERP sistem, ako ste paušalac i razvoj prilagođenih usluga. Da biste osigurali svoju zakonsku usklađenost i bezbrižnost, jednostavno vam je potrebna kompanija od poverenja koja može da vodi ceo proces. E-fakturisanje je prednost koja vam može pomoći da sučuvate novac kako biste ga iskoristili na važnije stvari, a da ne bude teret vašoj kompaniji. Ako već niste, obavezno proverite usluge e-invoices Online kao vašeg provajdera jer se krajnji rok 1. Januara 2023 bliži. Takođe, možete testirati dostupnu demo verziju sajta pre nego što se obavežete kupovinom.

Odabirom pouzdanog provajdera e-fakturisanja sada, vodite računa o vašem preduzeću tako što ćete biti spremni za e-fakturisanje i promene koje će se desiti u Januaru. Dozvolite da se e-Invoices Online pobrine za propise i zahteve za fakturisanje kako biste se mogli koncentrisati na najvažnije operacije preduzeća.