Užice otvara srce za Park fest

25. Jul 2017
Užice otvara srce za Park fest

Osmi Park fest pod nazivom Park fest 2017 održaće se 28. i 29. jula u Velikom parku. Tokom dva festivalska dana nastupiće neka od vodećih imena regionalne muzičke scene.

Karte po ceni od 800 dinara za oba dana ili 500 dinara pojedinačno mogu se kupiti u Win Win prodavnicama širom Srbije, a u Užicu na štandu na Trgu i u Gradskoj kafani.

Iz budžeta grada za ovu manifestaciju izdvojeno je 430 000 dinara.

 

Spektakl na dve bine, glavnoj i DJ sceni, prvenstveno je namenjen mladima iz regiona, a osim kvalitetnih koncerata sa nekoliko zvučnih imena, biće organizovan bogat kulturni i sportski program. Tokom dva festivalska dana nastupiće neka od vodećih imena regionalne muzičke scene, Bajaga i instruktori, Rambo Amadeus, Brkovi, Smoke Mardeljano, Bolesna Štenad, Sharks, snakes and planes, Dj Igor Garnier, Dj Groover, Dj Munja, Dj Rebel B, Dj Steve Drop i mnogi drugi.

 

Svi koji dođu, a evidentno je da iz godine u godinu raste broj posetilaca u Velikom parku uživace u raznim muzičkim pravcima od pop-roka, roka, metala panka, hip hopa, pa do elekronske muzike. Veliki broj mladih iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, kao i sa teritorije čitave Srbije kupovinom karti potvrdili su dolazak na Park fest, kaže Srđan Nedeljković, predsednik Udruženja “Omladina Užica”, dodajuci da je broj smeštajnih jedinica znatno povećan u odnosu na prethodni period  i da je kamp PARK FEST-a  proširen,  najavljujući brojna iznenađenja za goste Park fest-a.

Nemanja Nešić, zamenik gradonačelnika Užica i Srđan Nedeljković, predsednik Udruženja "Omladina Užica"

Nemanja Nešić, zamenik gradonačelnika Užica i Srđan Nedeljković, predsednik Udruženja “Omladina Užica”

Nemanji Nešiću, zameniku gradonačelnika značajno je što je Park fest stekao status jednog od prepoznatljivih događaja u Uzicu. Festival koji u najvećoj meri privlači mlade, specifičan je po ambijentu u kome se dešava, strukturi izvođača i dobroj organizaciji, ocenio je Nešić. On je dodao da je evidentno da sve veći broj događaja koji se organizuju u našem gradu profesionalniji i programski kvalitetniji.