Glovo i u Užicu

19. Jul 2022
Glovo i u Užicu

Glovo, jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti dostave, nastavlja da širi svoju mrežu u sve više gradova. Sa lansiranjem aplikacije u još pet centara, usluga Glovo postaje dostupna u više od 30 gradova u Srbiji i nastavlja da se približava korisnicima širom zemlje, pokrivajući sve širi spektar proizvoda.

Od sada, ovoj dugačkoj listi gradova u kojima Glovo dostavlja sve ono što članovi Glovo zajednice požele i potrebno im je – pridružilo se i pet novih gradova.

U Užicu, gradu bogatom legendama i kulturnim nasleđem Zapadne Srbije. Ere – kako se Užičani tradicionalno nazivaju, od sada mogu iz udobnosti svog doma naručiti i preko Glovo aplikacije sve ono što je u njihovom gradu i okolini dostupno.

Grad Pirot i njegova prelepa okolina poznati su po tradiciji, gostoprimstvu, lepoti a posebno gastronomiji! Glovo je posebno ponosan što će od sada, pored ostalih narudžbina, postati deo tradicije i istorije ovog grada i to tako što će, u rekordnom roku, na pirotskim pragovima ispunjavati želje sugrađana.

Vranjanci su poznati po svojoj ljubavi prema uživanju u dobrom zalogaju i druženju uz pesmu – pa ne sumnjamo da će Glovo već na samom početku imati pune ruke posla u ovom veselom gradu, postojbini čuvenog Bore Stankovića.

Još jedan grad čiji će stanovnici uživati u svim pogodnostima Glovo servisa je Kikinda, čuvena po mamutu Kiki ali, i Danima ludaje i banatskim tradicionalnim jelima koja sva, ali i mnogo više, od sada stižu na kućna vrata ili gde god se nalazili Kikinđani!

Poslednji u ovom nizu ali, nikako poslednji na Glovo spisku novih gradova – je grad Valjevo! Glovo će sa velikim zadovoljstvom svojom uslugom podržati svaku želju Valjevčana i to u njihovom lepom gradu na još lepšoj reci Gradac.

„Drago mi je što se razvijamo i širimo našu mrežu i uspešno realizujemo naš plan da pokrijemo što veći deo Srbije. Za tri godine na ovom tržištu, mi kontinuirano osluškujemo potrebe korisnika i omogućavamo sve raznovrsniji asortiman na našoj platformi koja je podeljena po kategorijama. Naša misija je da svima sve bude dostupno u njihovom gradu, bilo da je u pitanju njihova omiljena hrana iz najboljih restorana, nedeljne potrepštine ili neki drugi proizvodi zavisno od prilika i potreba, poput cveća, knjiga, elektronike, kozmetike ili potrepština za kućne ljubimce. U narednom periodu želimo da povećamo broj kurira u novim gradovima, kao i da svakodnevno širimo asortimane usluga zahvaljujući partnerima koji nam se pridružuju“, izjavio je generalni direktor Glovo Srbija, Branimir Đurović.

Kako funkcioniše aplikacija Glovo?

  •    Preuzmite besplatno Glovo sa Google Play ili App store i napravite nalog
  •   Otvorite aplikaciju da vidite šta možete naručiti u svom području
  •   Izaberite unapred definisanu kategoriju ili kliknite na opciju „bilo šta“
  •   Kada pošaljete svoju porudžbinu, možete da vidite u kojoj je fazi, a kada je kurir preuzme možete je pratiti u realnom vremenu dok ne stigne do vas
  •       Dobićete potvrdu porudžbine i druge informacije na email sa kojim ste kreirali nalog
  •       Tokom isporuke možete kontaktirati Glovo kurira za pitanja ili informacije
  •   Možete platiti karticom direktno u aplikaciji ili pouzećem
  •   Dajte ocenu pradavnici/restoranu iz koga ste poručili kao i kuriru
  •   Nakon završetka porudžbine, na mejlu ćete naći potvrdu i detalje isporuke

 

Inače, Glovo je pionir među aplikacijama za dostavu koja nudi više kategorija i koja povezuje kupce sa preduzećima i kuririma, nudeći usluge na zahtev lokalnih restorana, prodavnica i supermarketa, apoteka i uličnih maloprodajnih radnji. Glovo vizija je da svima omogućimo lak pristup bilo čemu u svom gradu, kako bi naši korisnici mogli da uživaju u svemu što žele, kada žele i gde god to požele. Osnovana 2015. godine u Barseloni, posluje na 25 tržišta Evrope, centralne Azije i Afrike.

Foto—