Prvomajski koncerti na Zlatiboru

25. April 2019
Prvomajski koncerti na Zlatiboru

Sve one koji odluče da prvomajske praznike provedu na Zlatiboru, očekuje  prijatno iznenađenje. Na ovoj atraktivnoj turističkoj destinaciji,   nakon nedavno održanih koncerata Dina Merlina i Severine,  organizuje se  festival „Master mjuzik gold“, u okviru koga će tokom tri večeri  nastupiti Ana Bekuta, Saša Matić i „Leksington bend“.


Tokom tri večeri, 2, 3. i 4. maja, publici u Sportsko turističkom centru  Vai Tai na Zlatiboru predstaviće se izvođači različitih žanrova, pa je  tako prve večeri na programu koncert Ane Bekute, druge Saše Matića, a  završne „Leksington benda“, koji će za prvomajske praznike napraviti  pravi spektakl.


„Ovim putem pozivam sve da na popularnoj destinaciji, planini Zlatibor  provedu prvomajske praznike i dobro se zabave. Putem društvenih mreža  ćemo obavestiti sve zainteresovane na kojim mestima se mogu kupiti  karte. Očekujemo vas uz dobrar provod. Želim da ovaj festival zaživi i  postane tradicionalni i da se svake godine u ovom periodu viđamo sa  trodnevni programom“, poručio je Dejan Trajković iz MASTER EVENT TEAM  –a, koji se organizacijom koncerata na području cele Srbije bavi duži  niz godina. U poslednje vreme se sve češće odlučuju za Zlatibor, jer je  predstavlja  jednu najposećenijih planinskih turističkih centara u našoj  zemlji, a i šire.
Karte za festival su već u prodaji, a organizatori obećavaju vrhunski  večernji muzički program, uz sve ono što Zlatibor nudi posetiocima.