Zatvoren deo ulice prema Dovarju

Autor: Užice razvoj
02. Jul 2021
Zatvoren deo ulice prema Dovarju

Zbog izvođenja radova na izgradnji kišnog kolektora i rekonstrukcije dela Ulice Dimitrija Tucovića od petka 02. jula 2021. godine do završetka radova za saobraćaj motornih vozila je zatvorena deonica Ulice Dimitrija Tucovića od raskrsnice sa Ulicom Nikole Pašića do raskrsnice sa Ulicom Železnička.

U pomenutom vremenskom intervalu doći će i do izmene trase kretanja vozila javnog gradskog prevoza na linijama:  Sevojno – Duboki Potok – Sevojno, Turica–Sevojno, Turica–Senjak, Senjak–Ada–Mramor,  Užice AS–Zlakusa i Užice AS–Rasadnik (Uzići), čija će vozila od Senjaka saobraćati Ulicom Miloša Obrenovića do raskrsnice sa Ulicom Banjička (vrh Dovarja), a zatim Banjičkom ulicom do denivelisane raskrsnice kod Prvog Partizana, zatim magistralnim putem i Omladinskom ulicom do kružne raskrsnice kod Vatrogasnog doma, a zatim ustaljenom trasom.

Na liniji Senjak–Ada–Mramor biće uvedeno privremeno stajalište preko puta Benzinske pumpe ”Gasprom petrol–Užice”, na sredini deonice Ulice Omladinska između Gradskog stadiona i Ulice Nikole Pašića, kao zamena za stajalište ”Pijac”.

Na linijama Užice AS–Zlakusa i 22: Užice AS–Rasadnik (Uzići), početni terminus umesto Užice AS biće stajalište Javna garaža, kako bi korisnici navedenih linija mogli da koriste stajalište u centralnoj gradskoj zoni, a da ne ulaze na AS Užice.

Molimo građane da učestvuju u saobraćaju uz povećan oprez, koriste alternativne pravce i poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, poručuju iz JP “Užice razvoj”.