Program Gold gondole za prvomajske praznike

01. Maj 2024
Program Gold gondole za prvomajske praznike

Gold gondola je za predstojeće praznične dane pripremila razne aktivnosti kojima će ulepšati boravak posetilaca na Zlatiboru. Putnici su već navikli da ih na gondoli očekuju zabavni sadržaji zbog kojih će veći deo dana provesti u prirodi, naročito porodice sa decom. Spoj zabave, edukacije i aktivnosti u prirodi pokazao se kao idealna kombinacija za celodnevni boravak na trasi gondole, pa će tako biti i ovog puta. Sadržaji će trajati od 12 do 14 časova, a gondola će za putnike raditi sat vremena duže tokom praznika.


Program:
Vaskršnjoj radionici 2. maja najviše će se obradovati mališani jer će tog dana moći da pokažu svu svoju maštovitost i kreativnost u šaranju jaja, a u ostatku programa očekuju ih uzbudljivi lov na Zlatno jaje i trka sa kašikama.

U subotu, 4. maja, putnici zlatiborske gondole ponovo će imati priliku da uživaju u kreativnoj radionici Četkica i čašica koja će se održati na Torniku.

Inače, Gold gondola  do 5. maja, radiproduženo, pa će putnici moći da se voze od 9 do 17 časova, dok je poslednja vožnja sa Tornika u 18 časova.

Korišćene fotografije—Gold gondola Zlatibor